2مزیت بهداشتی دانه های کتان

 

 

قرن هاست که دانه های کتان به دلیل خاصیت محافظت از سلامتی به آنها تعلق می گیرد.

 

در حقیقت ، چارلز بزرگ به افراد خود دستور داد بذر کتان را برای سلامتی خود بخورند. بنابراین جای تعجبی نیست که آنها نام Linum usitatissimum را به دست آوردند ، به معنی "مفیدترین".

 

امروزه ، بذر کتان به عنوان "فوق العاده غذایی" ظهور می کند ، زیرا تحقیقات علمی بیشتر به مزایای سلامتی آنها اشاره دارد.

 

در اینجا 10 مزیت بهداشتی دانه کتان وجود دارد که مورد حمایت علم است.

 

1. تخم کتان با مواد مغذی بارگذاری می شود

بذر کتان از ابتدای تمدن رشد کرده و یکی از قدیمی ترین محصولات زراعی است. دو نوع وجود دارد ، قهوه ای و طلایی ، که به همان اندازه مغذی هستند.

 

یک اندازه وعده غذایی معمولی برای دانه های کتان زیر زمین 1 قاشق غذاخوری (7 گرم) است.

 

فقط یک قاشق غذاخوری علاوه بر اینکه منبع غنی برخی ویتامین ها و مواد معدنی است ، مقدار مناسبی از پروتئین ، فیبر و اسیدهای چرب امگا 3 را نیز فراهم می کند.

 

یک قاشق غذاخوری تخم بذر کتان شامل موارد زیر است:

 

کالری: 37

پروتئین: 1.3 گرم

کربوهیدرات: 2 گرم

فیبر: 1.9 گرم

کل چربی: 3 گرم

چربی اشباع: 0.3 گرم

چربی اشباع نشده: 0.5 گرم

چربی اشباع نشده: 2.0 گرم

اسیدهای چرب امگا 3: 1،597 میلی گرم

ویتامین B1: 8٪ از RDI

ویتامین B6: 2٪ از RDI

فولات: 2٪ از RDI

کلسیم: 2٪ از RDI

آهن: 2٪ از RDI

منیزیم: 7٪ از RDI

فسفر: 4٪ از RDI

پتاسیم: 2٪ از RDI

جالب است که ، مزایای سلامتی تخم کتان عمدتاً به اسیدهای چرب امگا 3 ، لیگنان و فیبر موجود در آنها نسبت داده می شود.


یک وبسایت برای یک ملت کتان ,دانه ,چربی ,سلامتی ,امگا ,اسیدهای ,چربی اشباع ,قاشق غذاخوری ,بهداشتی دانه ,اشباع نشده ,وجود دارد منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

سایت خبری عکس سریال های کره ای سایت پرسپولیس تخته نرد آنلاین با پول واقعی کاروانهای زیارتی سیاحتی شرکت مرصاد نائین به چمنزار بیا دانلود آهنگ غمگین lahzeakhar سایت رسمی کینگ بند اسمارت دانلود | Smart-Dll.IR